Šajeta o Prlji i šali na račun Hajduka: "O bože, kako smo postali osjetljivi, grozno"

Foto: Damir Spehar/Pixsell

JEDNA objava na Twitteru Zorana Prodanovića Prlje danas je top tema u Hrvatskoj. Frontmen Leta 3 sinoć je na Twitteru objavio sliku fritula i poruku "nek se momci naviknu", a uslijedio je internet linč navijača Hajduka. Prlja se potom ispričao.

Sve je na Twitteru prokomentirao i Dražen Turina Šajeta.

"Tek sam sad skužio što je rekao Prlja pa se digla frka, o bože, kako smo postali osjetljivi, grozno… Mi na Kvarneru ne bi ni trepnuli na to…", napisao je pjevač.

"Neka se momci naviknu"

Podsjećamo, nakon što su Hajdukovi juniori izgubili u finalu Lige prvaka za mlade, Prlja iz Leta 3 objavio je fotografiju fritula uz poruku "nek se momci naviknu" i tako razbjesnio hajdukovce. Iako Prlja nije spomenuo Hajduk ni Ligu prvaka, brojni obožavatelji splitskog kluba razočarani su njegovim potezom i fotografiju su shvatili kao poruku klincima iz Hajduka.

Nakon što su ga zasuli negativnim komentarima, Prlja je odgovorio. "Iskreno, meni dopizdilo pratiti tko je išao u Švicarsku, koliko vas je išlo u istu i koliko ste štete napravili. Mulci jesu dobra ekipa. I samo da dodam, naveo si Let 3, a ovo je baš moj osobni stav", napisao je.

"I tako sam si dobio titulu Smrad riječki. Hvala svima", zaključio je kasnije.

Javio se i Pavasović Visković

Prlja je statusom uspio razljutiti i Ljubu Pavasovića Viskovića, odvjetnika i nekadašnjeg predsjednika Nadzornog odbora Hajduka. 

"I zato, gospodine Prodanović, pridružite se onima koji su na Vratima Jadrana prošli petak čekali sa šipkama i daskama ST auta na putu za Ženevu, nakon toga kod doktora opće prakse, uputnica i odite tamo gdje vam je mjesto. Juniorima vašeg kluba želim sve najbolje, seniorima u sportskom smislu sve najgore, Vama da nastavite na psihijatriji stvarati sjajnu muziku. S poštovanjem, Vaš obožavatelj Lj. Pavasović", poručio mu je Pavasović Visković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.