Salma Hayek (57) na Wimbledonu pokazala prosijedu kosu, fanovi je hvale: "Najljepša"

Foto: Profimedia

Salma Hayek i njezin suprug Francois-Henri Pinault ovih su dana bili na Wimbledonu.

Njihove fotografije s tribina ubrzo su se proširile društvenim mrežama te su se mnogi osvrnuli na jednu stvar. 57-godišnja glumica oduševila je obožavatelje frizurom. Njezina kosa prošarana je s nekoliko sijedih pramenova, koje Salma ne skriva. Magazin Vogue potom se raspisao o njoj i naglasio kako "prihvaćanje sijedih ne može biti ljepše".

Slično su pisali i njezini obožavatelji. "Obožavam ovu njenu sijedu kosu", "Sviđa mi se što si pokazala sijede", "Prekrasna si", "Sada si još ljepša", "Najljepša i najkarizmatičnija žena na svijetu", pisali su.

Jedna od najljepših glumica na svijetu

Salmu Hayek mnogi smatraju jednom od najljepših glumica na svijetu. Jednom prilikom je progovorila o tome kako nije mogla dobiti nijednu ulogu u komedijama na početku karijere zbog toga što je u holivudskim krugovima bila pojam seksepila i "nije joj bilo dozvoljeno biti smiješna".

"Cijeli sam život htjela raditi komedije, a ljudi mi nisu dali. Govorili su mi: 'Ti si seksi, pa ne možeš biti i smiješna.' Ne samo da nisi smio biti pametan nego nisi smio biti ni duhovit devedesetih", izjavila je u intervjuu za GQ.

Inače, Salma Hayek u sretnom je braku s François-Henrijem Pinaultom već 15 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.