Salma Hayek plesom proslavila 58. rođendan, fanovi joj pišu: "Prava latino žena"

Screenshot: Instagram

Salma Hayek danas slavi 58. rođendan, a tim povodom objavila je video s jahte i zaplesala uz ritmove španjolske pjesme obučena u crni kupaći, preko kojeg je obukla bijelu haljinicu. Pratitelji joj često pišu da izgleda nevjerojatno, kao da ne stari. 

"Ovo je moja pjesma ljeta za 2024. godinu", napisala je Selma u opisu objave. "Tako lijepa dama", "Kraljica", "Prava latino žena", nizali su se komentari njezinih obožavatelja. 

Našalila se na račun svojih sijedih vlasi

Salma često objavljuje svoje fotografije s ljetovanja i hvali se zavidnom linijom. Nedavno je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama objavivši fotografije u žutom bikiniju.

Tom prilikom našalila se na račun svojih sijedih vlasi. "Žuti bikini + bijela kosa = savršena kombinacija", napisala je uz fotografije na kojima se njezine sijede ističu dok pozira uz zastavu na jahti na Ibizi.

Manekenka Linda Evangelista odmah je odgovorila na njezinu objavu na Instagramu s tri žuta srca, a vizažistica Ash K. Holm nazvala ju je zgodnom. Objavu je lajkalo gotovo 1.5 milijuna ljudi.

Jedna od najljepših glumica na svijetu

Salmu Hayek mnogi smatraju jednom od najljepših glumica na svijetu. Jednom prilikom progovorila je o tome kako nije mogla dobiti nijednu ulogu u komedijama na početku karijere jer je u holivudskim krugovima bila pojam seksepila i "nije joj bilo dozvoljeno biti smiješna".

"Cijeli sam život htjela raditi komedije, a ljudi mi nisu dali. Govorili su mi: 'Ti si seksi, pa ne možeš biti i smiješna.' Ne samo da nisi smio biti pametan nego nisi smio biti ni duhovit devedesetih", izjavila je u intervjuu za GQ.

Inače, Salma Hayek u sretnom je braku s François-Henrijem Pinaultom već 15 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.