Salt Bae se fotkao s Macronom, ljudi ga napadaju: "Sad si stvarno dotakao dno"

Foto: Instagram

TURSKI chef Nusret Gokce, poznatiji kao Salt Bae, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom, a njegova objava izazvala je lavinu komentara.

Naime, nakon što se u više navrata osramotio na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, Salt Bae je sada otputovao u Francusku, odakle je objavio fotografiju s predsjednikom te države, a njegova objava naišla je na niz negativnih komentara.

"Koliko si njega vukao za ruku da se uslikate?", "Dva klauna", "Nisi mogao naći goru osobu da se uslikaš", "Sad si stvarno pretjerao", "Drago mi je što uživo pratim kako propadaš", "Sad si stvarno dotakao dno", samo su neke od reakcija na spomenutu fotografiju. 

Pratitelji mu poručili da Eiffelov toran nije pehar Svjetskog prvenstva

Nusret je također podijelio i nekoliko fotografija na kojima pozira uz Eiffelov toranj, a pratitelji su mu poručili da ne dira tu građevinu te da to nije pehar SP-a.

Podsjetimo, Salt Bae se nedavno osramotio na Svjetskom prvenstvu u Kataru kada je nakon finalne utakmice između Argentine i Francuske nekako dospio na travnjak stadiona Lusail. Nusret je dirao trofej svjetskog prvaka, što je zabranjeno svima osim svjetskim prvacima, vukao je za rukav i nagovarao igrače da se slikaju s njim i stavljao njihove medalje u usta.

Nakon cijelog tog cirkusa Salt Bae je danima bio na udaru kritike, a čak je dobio i zabranu dolaska na neke utakmice.