Sandi Pego nakon drugog mjesta u Plesu sa zvijezdama: Tužan sam jer nisam digao pehar

Foto: Instagram

TIKTOKERU Sandiju Pegi i njegovoj plesnoj partnerici Heleni Janjušević pobjeda u Plesu sa zvijezdama izmakla je za dlaku te su u finalu završili na drugom mjestu, tik iza Pedra i Valentine.

Dan nakon završetka showa, Sandi se o svemu oglasio na svom Instagram profilu.

"Kad su me pozvali na audiciju bio sam pomalo uplašen, ali istovremeno sretan jer ako se netko voli gibati onda sam to ja", započeo je.

"Nitko, ali nitko osim mentora i zvijezda nije svjestan kroz što smo sve prolazili i koliko smo se odricali. Naš život je bio na pauzi, zaboravite sve što imate u svom životu dok stupite korakom u ovu avanturu, a pogotovo ako ulazite sa srcem gdje želite dati 100% sebe."

"Ne mogu reći da nisam pomalo tužan što prvenstveno vama nisam digao taj pehar, ali isto tako mogu reći da je moje srce kao svemir čitajući sve te vaše komentare i poruke, toliko podrške, ljubavi, energije, pozitive, digli smo Hrvatsku na noge i stavili pehar na vaša srca, hvala svima na tome.

"Helena ti si sve, mentor, psihijatar, prijatelj i ratnik, hvala ti i hvala svemiru koji nas je spojio, kako sam i rekao, da nije bilo tebe, ja bih davno odustao. Hvala cijeloj produkciji koja je odradila fenomenalan posao", poručio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.