Sandra je supruga Enisa upoznala kad je imala 15 godina, bio joj je trener

Foto: Profimedia/Instagram

SANDRA ELKASEVIĆ ex Perković osvojila je u subotu navečer svoju sedmu uzastopnu zlatnu medalju na europskim prvenstvima u bacanju diska. Tako je nastavila dominaciju u Europi, postavši prva atletičarka sa sedam uzastopnih europskih titula u istoj disciplini.

Ovo joj je prva pobjeda otkako se na Silvestrovo udala za svog dugogodišnjeg dečka i trenera Edisa Elkasevića, kojem je i posvetila zlato. Par se vjenčao u užem krugu obitelji, a svadbeno slavlje održali su u Laubi, gdje su s uzvanicima dočekali Novu godinu.

Sandra i Edis, inače bivši bacač kugle, u vezi su prije braka bili više od 10 godina. Upoznali su se 2012. godine, a nakon što je atletičarka 2013. prekinula suradnju s trenerom Ivanom Ivančićem, Edis je preuzeo ulogu njezinog trenera. Ona je tada imala samo 15 godina.

"On je bio proslavljeni sportaš, a ja djevojčica koja je tek počela trenirati. Bio mi je idol, uzor koji je ispunio sve što sam ja tad htjela. Nisam ga tada gledala kao čovjeka koji bi mi se mogao svidjeti. Kako su godine išle, kako smo sazrijevali, tako su se naši putevi spajali. Nakon šest godina prijateljstva jedne večeri sam nazvala svoju prijateljicu Valentinu i rekla joj da mi se sviđa Edis", ispričala je proslavljena atletičarka u jednom intervjuu za RTL.

"On je moj trener na stadionu, a kod kuće smo par"

Ubrzo je njihovo prijateljstvo počelo prerastati u ljubavni odnos, a on je sa sobom donio i poslovnu suradnju. Ipak, kaže kako su poslovno i privatno razgraničili bez problema.

"Najzabavnija stvar svim sportašima na stadionu bila je kad mu kažem 'treneru'. A meni to ide samo od sebe, on je moj trener, osoba koja me vodi do savršenstva i u tom smislu se prema njemu ponašam kako njegova titula glasi. U našim kućnim atmosferama se odnosimo kao pravi par. Nije to teško razlučiti, ali je li nam se dogodila situacija da naš privatni odnos pati zbog sportskog - je, da smo uspjeli to riješiti - jesmo - i mislim da smo nas dvoje kao kocke koje su kliknule zajedno", rekla je Sandra.

Premda su se prije nekoliko godina bili razdvojili, uskoro su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Par često objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a hrvatska atletičarka ne krije koliko joj partner znači u životu.

"Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik! Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne", napisala je povodom njihove 10. godišnjice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.