Desetljeće sapunice Vlatke i Dikana: On je bacao prsten na televiziji, a ona detaljno opisivala seks

Foto/Screenshot: Index/YouTube

VLATKA Pokos i Josip Radeljak Dikan upoznali su se godinu dana nakon smrti Ene Begović. Hrvatska javnost u to doba nije dobro poznavala hirovitog Dikana i većina je bila suosjećajna s čovjekom koji je izgubio suprugu u prometnoj nesreći samo 40 dana nakon što je na svijet došla njihova kći Lana. Ubrzo nakon što je veza Dikana i Vlatke postala javna, vjenčali su se, a gotovo svaka Hrvatica željela je vidjeti Vlatkinu vjenčanicu koja je objavljena na naslovnici jednog domaćeg magazina.

>>Dikanov sin odgovorio Vlatki Pokos: Kad je imala ljubavnika, tad joj moralni kompas nije radio kao sad<<

>>Vlatka Pokos mora Dikanu vratiti novac: "Trebala sam biti mrtva kao Ena Begović"<<

>>Vlatka Pokos: "Dikan me progoni i zlostavlja već deset godina"<<

Nakon dvije godine, uslijedio je razvod koji pamti cijela nacija - Vlatka je izbačena iz stana, a tjednima nakon toga njih dvoje su postali glavna tema apsolutno svih medija u Hrvatskoj. Vlatka je plakala kod Hloverke, a Dikan je bacao vjenčani prsten u studiju emisije Otvoreno. Ni tu nisu stali - Dikan je Vlatku optužio za prostituciju i zlostavljanje djeteta, a ona njega za fizičko zlostavljanje i krađu garderobe. Nedugo zatim, Vlatka je objavila knjigu Život u raju u kojoj je opisala život s Dikanom, a ni deset godina kasnije strasti se, očito, nisu smirile.

Dikana i Vlatku upoznala je Alka Vuica nakon jedne modne revije.

"Nikada prije nisam poželjela biti s nekim toliko starijim - dijelilo nas je nezamislivih dvadeset i sedam godina. Upala sam u njegovu mrežu lakovjerno poput djevojčice", napisala je Vlatka u svojoj knjizi, a u njoj je opisala i njihov prvi seks.

"Te večeri, nakon snimanja prekrasne ljubavne pjesme, otišla sam u njegov stan na Cvjetnom trgu. Bilo je romantično, jeli smo sir i vrhnje i pili vino. Prešli smo u spavaću sobu. Sjećam se, na krevetu, golemom i udobnom, bila je crvena posteljina i ja sam pomislila 'O, Bože, on je stvarno playboy, što ću ja tu'. Sve mi se činilo  kao isplanirana operacija, ali izbor boje je bio sasvim slučajan. 

(...)

Sjećam se, jednom prigodom ležali smo u krevetu nakon što smo vodili ljubav. U tim trenucima, kada se osjećaš toliko ranjivo, počeo je govoriti o Eni, opisivao ju je i između ostalog rekao 'Ena je imala grudi kakve nikad nisam vidio'. Samo žena može razumjeti kako sam se tada osjećala", napisala je Vlatka u knjizi koja je izašla tri godine nakon razvoda.

Ubrzo nakon objave knjige, Hrvate je počela zabavljati vijest o Dikanovoj vezi s Dolores Lambašom, a onda je uslijedio još jedan rat - onaj između glumice i Vlatke Pokos.

Vlatka je u međuvremenu imala nekoliko kraćih veza, a Dikan i Dolores su prekinuli. Činilo se da je sapunica gotova, ali očito se strasti još uvijek nisu smirile. Deset godina nakon razvoda, Dikan i Vlatka su još uvijek na sudu i prepiru se preko društvenih mreža. 

Santa Barbara je za ovu priču doista mala maca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.