Saša Matić o Aleksandri Prijović: Dokazala je da ljubav i glazba ne poznaju granice

Foto: Extra FM/Mario Poje

SAŠA MATIĆ bio je gost na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb. Njih dvoje 2018. godine snimili su hit Ko si ti, koji su sinoć zajedno i otpjevali zagrebačkoj publici. Saša je na pozornici zahvalio Aleksandri te joj je poželio i 10 takvih koncerata.

"Aleksandra je večeras dokazala da glazba i ljubav nemaju granica kad ste vi u pitanju. Aleksandra, ja ti želim, kad ćeš sljedeći put pjevati ovdje - ne pet, ne šest, najmanje 10 ovakvih koncerata", rekao je Saša.

Saša je Aleksandru zvao na svoj koncert u Areni Zagreb 2018.

Aleksandra se prisjetila kako je ona bila Saši gošća u Areni Zagreb 2018. godine. 

"Uvijek je vjerovao u mene i uvijek me savjetovao. Jako se dobro sjećam i ponosna sam što sam prije pet godina stala na binu pored vas, u sedmom mjesecu trudnoće. Sad ja imam tu čast da ste vi gost na mojem koncertu, nikad vam to neću zaboraviti", rekla je.

Te 2018. Saša je rasprodao dva koncerta u Areni Zagreb. "Ja sam vjerovao da će se Arena rasprodati, ali ne ovako rano! A da će me dočekati isto ono što me do sada dočekalo dva puta samo u Beogradu, to nisam mogao ni sanjati", rekao je tada. 

Aleksandri su se sinoć na pozornici u Areni pridružile i Nataša Bekvalac i Jelena Rozga, a prava ludnica nastala je kada je ušetala Lepa Brena.

Pročitajte više