Saša Tkalčević iz BB-a: Ne mogu se vratiti u Hrvatsku. Život u Švedskoj je drugačiji

Foto: Facebook

SAŠA TKALČEVIĆ, pobjednik prve sezone Big Brothera, ovih dana boravi u Bjelovaru. Za Bjelovar.live ispričao je da je došao posjetiti rodbinu i prijatelje.

"Volim Bjelovar, volim ponovno doći, vidjeti ga i doživjeti… Promatrao sam ovaj grad dok sam živio u njemu, a sada istražujem nova mjesta na kojima možda nisam bio, a bila su mi pred nosom cijelo vrijeme. To mi je zanimljivo", ispričao je Saša, koji se iz rodnog Bjelovara 2017. godine odselio u Švedsku, točnije u Stockholm, gdje je otvorio tattoo salon i umjetničku galeriju Art Arrow. 

"U Švedskoj nema stresa"

Ispričao je po čemu se Švedska razlikuje od Hrvatske.

"Za razliku od Hrvatske, u Švedskoj nema stresa. Život u Švedskoj se uvelike razlikuje od našeg u Bjelovaru, u Hrvatskoj općenito, a osnovna razlika je u tome da ondje nema stresa. Sve je posloženo, od škole do posla.

Ne moraš previše brinuti hoće li dijete završiti školu, pronaći posao, hoće li moći živjeti od toga. O tim stvarima se gore ne razmišlja jer sve ide normalno, opušteno, prirodno, odnosno sve je posloženo. Svatko može naći posao", dodao je.

O povratku o Hrvatsku Saša ne razmišlja.

"Otišao sam u Stockholm gdje živim i radim, a nisam ni mogao pomisliti da će me put odvesti ondje. Ne mogu se vratiti jer mi je sada sve ondje. I posao i obitelj.

Želim reći da se sve može. Ako imaš volju i slijediš svoj san, ne vidim što te može u tome spriječiti. Osim ti samog sebe. Ljudi, živite! Ako imate svoj cilj, težite mu. Jest da je put nekad težak i krivudav, ali nemojte odustati. Najgore što možete napraviti je bojati se ostvariti vlastiti san", zaključio je.

>>Sjećate se prvog pobjednika BB-a? Živi u Švedskoj i ne planira se vraćati u Hrvatsku

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.