Savršeno za doček Nove: Jeste li ikad vidjeli seksepilnije donje rublje od ovog?

Foto: Press

BLIŽI SE doček Nove godine i osim onog "Gdje ćeš za Novu?", glavno je pitanje - što odjenuti?

Ako još niste pronašle svoju savršenu novogodišnju kombinaciju, ne brinite se - Tezenis ima rješenje. Njihova blagdanska kolekcija sve je što vam treba za ove blagdane, a u njihovom donjem rublju osjećat ćete se posebno za kakvu god se kombinaciju na kraju odlučite.

Ulazak u novogodišnju noć nezamisliv je bez crvenog donjeg rublja, a što je zavodljivije od crvene čipke? U Tezenisu možete pronaći čipkaste crvene kompletiće koji će unijeti dozu seksepila u vaš doček, a za one malo hrabrije, tu su i minijaturne tange sa zanimljivim detaljima na stražnjoj strani.

Ako ste ljubiteljica kombinacije satena i čipke, nakon ludog novogodišnjeg dočeka možete se uvući u seksi pidžame. (Koje mogu poslužiti i kao savršen poklon za Božić!)

U Tezenisu možete pronaći i zavodljive satenske slip haljine koje bi također mnoge žene voljele ugledati pod božićnim drvcem... A nema žene koju neće oduševiti elegantni čipkasti grudnjak.

Romantičarke će sigurno oduševiti gaćice s mašnom, a za one kojima su šljokice ipak najvažnije, tu je i šljokičasti dio kolekcije, kao stvoren za novogodišnju noć.

A ako tražite božićni poklon koji će zasigurno ostati upamćen, možete nekoga razveseliti zavodljivim halterima ili čipkastom podvezicom. Oduševljenje zagarantirano! Tu su i gaćice s prikladnim božićnim porukama koje će oduševiti i razveseliti svaku ljubiteljicu posebnog donjeg rublja.

Ipak želite igrati na sigurno? S čarapama sa zabavnim uzorkom ne možete pogriješiti (ma što vam neki govorili). Eh, da - Tezenis ima i kolekciju za najmlađe!

Dakle, ako tražite nešto čime ćete začiniti novogodišnji doček ili maštovit božićni poklon koji ćete nekom ostaviti ispod jelke - Tezenis je definitivno mjesto na koje se trebate zaputiti.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Calzedoniom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.