Scena u Prijateljima: Chandler držao magazin, na naslovnici bila Tatjana Dragović

Screenshot: YouTube

TEK nekoliko godina nakon emitiranja Prijatelja obožavatelji su primijetili da se u jednoj sceni pojavljuje i lice poznate Hrvatice.

Scena s Hrvaticom u Prijateljima 

U drugoj epizodi treće sezone pod nazivom The One When No One's Ready ekipa se sprema za odlazak na svečani dobrotvorni domjenak u muzeju. Ross je u utrci s vremenom, a nitko od njegovih prijatelja nije spreman na vrijeme. 

Nekoliko minuta nakon početka te epizode, Chandler (Matthew Perry) izlazi iz toaleta, a u ruci drži magazin Cosmopolitan i govori: "Ispunio sam test i ispada da mi je karijera važnija od muškaraca." Na naslovnici Cosmopolitana nalazi se Tatjana Dragović. 

Tatjana, bivša supruga Gorana Ivaniševića, bila je jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki, a 1996. pojavila se na naslovnici američkog Cosmopolitana. 

Preminuo u dobi od 54 godine

Podsjetimo, Matthew Perry pronađen je mrtav u jacuzziju u svom domu. Imao je 54 godine. U trenutku smrti kod kuće je imao lijekove na recept, uključujući antidepresive i tablete protiv tjeskobe - ali ne i ilegalne supstance, tvrdi policijski izvor za TMZ. Izvor tvrdi da je u kući pronađen i lijek za kroničnu opstruktivnu plućnu bolest koji se uglavnom koristi kod emfizema i kroničnog bronhitisa.

Pročitajte više