Seks bomba 80-ih progovorila o ocu ovisniku: "Tukao me dok sam ležala na podu, mislila sam da će me ubiti"

Foto: Youtube/Instagram

BRITANSKA pop zvijezda i seks simbol osamdesetih Samantha Fox u svojoj je autobiografiji Fever otkrila kako je imala prilično teško djetinjstvo i odrastanje.

Između ostalog opisala je kako ju je njen otac John Patrick Fox, alkoholičar i ovisnik o kokainu, jednom prilikom toliko brutalno pretukao da je pomislila da će je ubiti.

"Mjesecima sam ga molila da mi ugradi radio u auto, ali to nikad nije učinio jer je bio previše pijan pa sam zamolila svog tjelohranitelja Davea da to učini.

Kad je moj otac shvatio da sam ga to zatražila, poludio je. Počeo me udarati, a ja sam ležala sklupčana na podu pokušavajući zaštititi lice. Molila sam ga da prestane, mislila sam da će me ubiti. Kad sam pokušala ustati, udario me nogom u trbuh toliko jako da nisam mogla disati.

Moja sestra Vanessa čula je što se događa i pokušala ga odvući od mene. Počela sam puzati prema vratima, a on me bocom votke pogodio u glavu", napisala je ona.

Završila je s dvama slomljenim rebrima i ogrebotinama na čelu, modricom na oku i iščupanim pramenovima kose, a tvrdi da je najgore bilo kad joj je susjed koji ju je vidio krvavu posavjetovao da ne zove policiju jer će tako ocu uništiti život.

Sljedeći dan se vratila pokupiti svoje stvari i zatekla oca potpuno slomljenog.

"Nikad nisam vidjela oca da plače, čak ni na sprovodima. Uvijek je sve držao u sebi, ovo je bio prvi put da sam ga vidjela da se slomio. Rekao mi je da me voli i molio za oproštaj, ali rekla sam mu da mi je bilo dosta i da odlazim", kaže Samantha.

Tvrdi da mu je prije njegove smrti 2000. godine oprostila, a za njegovo nasilničko ponašanje krivi ovisnost o drogi i alkoholu.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.