Seks-bomba rođena u Albaniji: Tko je ciparska Shakira, najizglednija pobjednica Eurosonga?

Screenshot/Foto: YouTube/Instagram

ELENI FOUREIRA ovogodišnja je ciparska predstavnica na Eurosongu zahvaljujući kojoj mnogi tu zemlju proglašavaju najizglednijim pobjednikom ovogodišnjeg popularnog glazbenog natjecanja. 

Zgodna Eleni sinoć je u prvoj polufinalnoj večeri izvela pjesmu Fuego te izazvala totalni show u dvorani i digla publiku na noge. Glatko je prošla u finale, što nije začudilo nikoga tko je pogledao njezin nastup.

31-godišnja ljepotica koju mnogi nazivaju ciparskom Shakirom, ali i ciparskom Beyonce, rođena je u Albaniji, a danas živi u Grčkoj, točnije u Ateni. Uz pjevanje, bavi se glumom, plesom i modnim dizajnom. U vezi je s nogometašem Albertom Botiahasom.

Glazbenu karijeru započela je 2007. godine u bendu Mystique, a dvije godine poslije odlučila je pokušati solo, što je bila odlična odluka jer je dosad izbacila tri albuma koja su bila vrlo uspješna na području Grčke i Cipra. U tim zemljama je stekla i titulu "kraljice popa". 

Eleni je bila i sutkinja u grčkoj verziji plesnog showa So You Think You Can Dance. Eleni se već tri puta natjecala za predstavnicu Grčke na Eurosongu (2010., 2013. i 2017. godine), no nijedan pokušaj nije bio uspješan. 

Eurosonga se napokon dokopala ove godine kad se okušala u Cipru s pop pjesmom "Fuego" (Vatra), koju je skladao švedsko-grčki kompozitor Alex Papaconstantinou.

Eleni je trenutno najveći favorit i prema eurovizijskim kladionicima na kojima drži uvjerljivo prvo mjesto.

Naša Franka Batelić izvela je pjesmu "Crazy" u prvoj polufinalnoj večeri, no nije uspjela izboriti finale.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Eurosong, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Eurosong, Eurosong 2018.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.