Seksi Nicole Scherzinger uvjerljivo odnijela pobjedu u Plesu sa zvijezdama

LIJEPA Nicole Scherzinger i njezin partner Derek Hough uvjerljivo su pobijedili u desetoj sezoni američkog Plesa sa zvijezdama. Iako njihova pobjeda nije bila upitna, moglo bi se reći čak i od početka ovosezonskog showa, Nicole i Derek bili su jako iznenađeni nakon što su proglašeni pobjednicima. U finalnoj večeri zaplesali su jive i tako pobijedili olimpijskog klizača Evana Lycaseka i njegovu plesnu partnericu Annu Trebunskayu.

Frontmenica Pussycat Dollsa profesionalna je plesačica, zbog čega je izazvala mnogo negativnih komentara ostalih natjecatelja koji su smatrali da nije pošteno da u zabavnom showu sudjeluje netko tko se plesom bavi od malih nogu. U obranu seksi Nicole stala je njezina bivša kolegica iz grupe koja za nju ima samo riječi hvale.

"Nicole je plesačica koja se s plesom susreće od malih nogu. Kada sam je upoznala, bila je jako samouvjerena iako nije znala ni upola kao sad. Nikada nije plesala tango, rumbu ili valcer, nikada nije imala iskustva s plesom u paru. Ona je jednostavno ambiciozna i kada želi nešto naučiti, sve će napraviti da to što bolje svlada", tvrdi Robin Antin.

Baš kao i u nekoliko posljednjih epizoda, i u finalnoj večeri Plesa sa zvijezdama svoju djevojku iz prvih je redova pratio bivši prvak Formule 1, Lewis Hamilton, koji je zasigurno ponosan na novu titulu Nicole Scherzinger.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.