Seksi viking kojem tisuće žena želi roditi djecu: "Bio sam toliko ružan da su me zlostavljali"

Foto: Instagram

NORVEŠKI vojnik Lasse Matberg stekao je iznenadnu slavu kada je otkriven njegov Instagram profil. Obožavateljice su ga počele opsjedati, nuditi mu brak, djecu i sve što želi, a sve zato što izgleda kao reinkarnacija nekog skandinavskog božanstva.

"Sve je to ludo. Ja sam samo iz grada u središtu ničega u Norveškoj", rekao je za Daily Mail. "Prije sam mogao staviti telefon u džep, zaboraviti na modeling i posvetiti se svom poslu. Sada ne mogu otići od automobila do kafića, a da me ne prati novih tisuću ljudi na Instagramu", dodaje.

No, nije uvijek bilo tako. U mladosti su mu se vršnjaci izrugivali da je ružan i da ima krive zube, nadimak mu je bio Bugs Bunny. "Uvijek sam bio velik i igrao sam football, ali nisam bio popularan zbog užasnih zubi. Bili su tako grozni da nisam mogao zatvoriti usta", prisjeća se Matberg. Maltretirali su ga zbog toga i nije bio prihvaćen u društvu, jednostavno mu nisu dopuštali da se druži s njima jer ima ružne zube.

Iza sebe ima tri duge veze, a idealna žena mu je crnka s tamnim očima i oblinama, iako kaže da takvu nikada ne nađe. Dodaje da je prilično sramežljiv i vjeran i vezi, kao da i nema običaj često mijenjati djevojke. Čini se da njegovih nešto više od 350 tisuća (većinom) obožavateljica neće sve doći na red.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.