Selena Gomez o viralnom videu sa Zlatnih globusa: Nikog se ne tiče što smo pričale

Foto: Profimedia

DRUŠTVENIM mrežama proširio se video na kojemu razgovaraju Taylor Swift, Selena Gomez i Keleigh Sperry na dodjeli Zlatnih globusa. Mnogo fanova pokušalo je odgonetnuti o čemu djevojke pričaju, a sada je Selena Gomez otkrila koja je bila tema njihovog razgovora.

Premda su mnogi obožavatelji smatrali da su tema njihovog razgovora bili Kylie Jenner i Timothee Chalamet, novopečeni holivudski par, Gomez je sada negirala da su razgovarale o njima. Ispod objave portala E! News na Instagramu o glasinama, Gomez je napisala: "Neeeee, rekla sam Taylor za dvoje svojih prijatelja koji su se spetljali. Nije da se to ikoga tiče."

Obožavatelji i samoprozvani "čitači s usana" ranije su tvrdili da je Selena curama opisivala kako je tražila fotografiju sa Chalametom, na što joj je Kylie navodno rekla - ne. Jasno je zbog čega je ovo postala glavna showbiz tema u svijetu - Kylie je prijateljica s Hailey Bieber, suprugom Justina Biebera, koji je, pak, Selenin bivši dečko.

@hannahzookpop #greenscreenvideo #greenscreen this is….crazy?!? #goldenglobes2024 #goldenglobes #selenagomez #selenators #taylorswift #taylena #timotheechalamet #timotheechalametkyliejenner #kyliejenner #swifties ♬ original sound - Hannahzook

Nakon što je snimka tračanja postala viralna, glasnogovornik pjevačice Selene Gomez obratio se medijima. "Selena nikada nije otišla do Timothéeja i Kylie i tražila fotografiju", rekao je glasnogovornik. Magazinu People javio se još jedan izvor blizak Seleni koji tvrdi da ona "apsolutno nije spominjala ništa o Timothéeju ili Kylie" i da ih "nikada nije ni vidjela niti razgovarala s njima". 

Pročitajte više