Senzacionalna ljepotica Anna Friel napokon pristala skinuti se gola

LIJEPA engleska glumica Anna Friel krasi naslovnicu časopisa Vanity Fair za kolovoz. Mada nije sklona nepotrebnom pokazivanju gole kože, za Vanity je pristala skinuti se u toples i pokazati svu raskoš engleskih gena. Rođena je 12. srpnja 1976. godine, u engleskom Rochdale u Lancashireu.

Glumačku karijeru započela je u sapunici "Brookside" koja se prikazivala na Channelu 4, a nedavno je odigrala zapaženu ulogu Charlotte "Chuck" Charles u američkoj seriji "Pushing Daisies". Oni koji poznaju njezin rad najčešće spominju film "Land of the Lost" u kojem glumi uz bok Willu Farrellu.

U vezi s glumcem Davidom Thewlisom

Annina majka Julie je učiteljica za djecu s posebnim potrebama, a otac Des bivši profesor francuskog jezika i vlasnik tvrtke za izradu web stranica. Zanimanje za glumu pokazala je još kao djevojčica kada su je roditelji počeli gurati u raznorazne talent showove.

Prije devet godina započela je ljubavnu vezu s glumcem Davidom Thewlisom kojeg je upoznala u zrakoplovu na putu za filmski festival u Cannesu. Njihova kći Gracie Ellen Mary Friel rodila se 9. srpnja 2005. godine u londonskoj bolnici Portland.

Prošle godine lijepa glumica pristupila je humanitarnom projektu u borbi protiv raka dojke, a uz nju u kampanji sudjeluju i Alan Carr, Angela Griffin, Natalie Imbruglia, Edith Bowman i Twiggy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.