Sergej Božić ponovno oduševio nastupom, fanovi zamjeraju jedan detalj

Foto: HRT

U SINOĆNJOJ epizodi The Voice Hrvatska prvi je nastupao Vannin tim, a jedan od kandidata bio je 19-godišnji Sergej Božić iz Rijeke koji je oduševio Hrvatsku izvedbom pjesme Ružica si bila na audiciji. Sergej je izveo rock-baladu Ti moje jedino drago Meri Tošelj i ponovno oduševio publiku, ali i mentoricu Vannu, koju su svladale emocije, baš kao i na njegovom prošlom nastupu. 

"Čut ćemo sigurno odličnih pjevača, a kod tebe i rijetkih pričamo o interpretaciji, to je nešto neopipljivo. Stječe se s manje lijepim stvarima, ne znam gdje je to stalo u tvojih 20 godina. Ukratko, jako sam sretna što sam ti mentor", rekla je sa suzama u očima. 

Vanna je u nokaut-fazi natjecanja odabrala Sergeja za prolazak dalje i tako mu osigurala mjesto među šestero natjecatelja, koliko će ih u konačnici ostati u njezinom timu.

Loš izbor pjesme? 

Njegov nastup ponovno je izazvao veliku pažnju i na YouTubeu je pregledan gotovo 12 tisuća puta, no neki su napisali kako su razočarani izborom pjesme. 

"Izbor pjesme me razočarao, ali izvedba predivnog Sergeja je besprijekorna. Ovaj dečko ne može loše pjevati. Moj favorit", "Prekrasan glas, no prošla izvedba me više dotakla. Nisam baš kliknuo s ovom pjesmom. Vjerujem da ideš u finale i neka ti je sretno. Najljepši trenuci izvedbe su tvoje visine. Čudo!" neki su od komentara. 

Podsjetimo, nakon što je na YouTubeu objavljen njegov audicijski nastup, popeo se na vrh trendinga na YouTubeu te postao najgledaniji video u zemlji

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.