Pjevač kojeg Hrvati obožavaju progovorio o boli, u četiri dana ostao bez oca i majke

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

SERGEJ ĆETKOVIĆ progovorio je o teškom životnom periodu. Prije dvije godine, u jeku pandemije, crnogorski pjevač kojeg obožavaju Hrvati je u razmaku od samo četiri dana izgubio oca i majku. Oboje su bili zaraženi koronavirusom.

"Dugo sam bio zbunjen, ono, poražen jer nisam mogao ništa uraditi i onda jednostavno shvatiš da neke stvari jednostavno ne možeš promijeniti. I ono što me generalno spasilo i što me drži mirnim u nekom smislu je vjera i nada da su sada negdje na nekom drugom i boljem mjestu. Svi smo mi generalno tu u nekom prolazu i jednog dana ćemo se svi sresti tamo gore, gdje je puno ljepše i ugodnije", otkrio je za IN Magazin nakon koncerta u Primoštenu.

"Ovaj život živim tako da gledam da budem što više čovjek, da se držim nekih pravila koja su svojstvena ljudima i da zaslužim svoje mjesto tamo negdje gore. Kod Gospoda Boga gdje su svi moji rođaci, gdje su moji roditelji. Tako da, pored vjere, moram zahvaliti svim svojim prijateljima, svojim fanovima koji su uvijek bili tu s lijepim riječima, riječima utjehe, jer to zaista u takvim trenucima puno znači", dodao je.

Sergej Ćetković trenutno je jedan od najpopularnijih kantautora u regiji. 

Sergej Ćetković održao nezaboravan koncert

Jedan od najpopularnijih kantautora u regiji Sergej Ćetković održao je nezaboravan koncert na vidikovcu 'Gospe od Loreta' u Primoštenu! 😎 #INmagazin

Objavljuje IN MAGAZIN u Utorak, 15. kolovoza 2023.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.