Serija koja je proslavila Meghan Markle ruši rekorde gledanosti 4 godine nakon finala

Screenshot: Youtube

Pravna drama Suits, u kojoj se proslavila Meghan Markle, doživljava svoju novu mladost na Netflixu, četiri godine nakon završetka serije.

Serija je na streaming servis dodana 23. lipnja i dosegla je rekordan broj gledatelja. U tjednu od 26. lipnja do 2. srpnja, Suits je imao 3.14 milijardi minuta gledanja, prema Hollywood Reporteru, a preuzela je prvo mjesto od nadnaravne serije Manifest, koja je imala 2.49 milijardi minuta gledanja.

Prije nego što se povukla iz glume 2018. kako bi se udala za princa Harryja, Markle je svjetsku slavu postigla serijom Suits u kojoj je glumila pomoćnu pravnicu Rachel Zane sedam sezona, od 2011. do sredine 2018. Serija, koja je završila 2019., pratila je živote odvjetnika koji su radili zajedno u New Yorku, a u glavnim su ulogama bili i Gabriel Macht, Patrick J. Adams i Gina Torres.

No, koji je razlog tolike "nove" popularnosti serije koja je završila prije četiri godine? Slično kao i The Office, koji je također bio na vrhu Nielsenovih ljestvica godinama nakon završetka, čini se da i Suits zadovoljava gledateljima želju za poznatošću. Također, jedan od razloga popularnosti serije bi mogao biti i Succession, s obzirom na to da se obje serije odvijaju u ubrzanom korporativnom svijetu punom dobro odjevenih likova čiji se životi kompliciraju u otmjenim uredima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.