Sestra Christiana Balea proglasila bankrot, ne računa na bratovu pomoć

CHRISTIAN BALE najvjerojatnije neće pomoći svojoj sestri Sharon, majci troje djece, nakon što je proglasila bankrot. Zvijezda filma "Vitez tame" ne komunicira s majkom niti sestrom od kad su ga prijavile zbog fizičkog napada, 2008. godine.

42-godišnja sestra holivudske zvijezde došla je do financijskog sloma nakon niza loših investicija nakon što je osnovala svoju tvrtku za investicije. Pojavila se na sudskom saslušanju o bankrotu i boji se da će izgubiti dom. "Christian ne zna za bankrot. Ne očekujem od njega pomoć", izjavila je Sharon. "Više ne komuniciramo. To je u potpunosti njegova odluka i sve nas je veoma rastužila. Mojoj majci se slama srce zbog toga", kaže on.

Njihova majka Jenny opravdava svoju kćer i kaže da je ona uvijek naporno radila kako bi prehranila obitelj te nikad nije tražila novac od obitelji. "Nemam Christianov sadašnji broj telefona i on ne zna ništa o tome što se događa", kaže majka popularnog glumca. Christian Bale, čija se imovina procjenjuje na oko 30 milijuna funti, nije se oglasio nakon što je informacija o financijskom slomu njegove sestre dospjela u medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.