Sestra ljepotice hrvatskih korijena objavila neviđene fotke s vjenčanja na Brunejima

Foto: EPA

Nedavno vjenčanje princa Abdula Mateena od Bruneja i Anishe Ishe Kalebić, ljepotice hrvatskih korijena, izazvalo je veliku pažnju javnosti. Ceremonija vjenčanja počela je 7. siječnja, a posljednjoj i ujedno najvažnijoj ceremoniji prisustvovali su čelnici vlada i brojni gosti iz Azije i s Bliskog istoka. Vjenčanje je održano u palači Istana Nurul, a sada su osvanule nove fotografije s raskošne ceremonije.

Anishina sestra Annamaria na Instagramu je objavila fotke na kojima se može vidjeti i njihov otac Ivica Kalebić. "Zaista čaroban tjedan u prekrasnim Brunejima, u kojem se slavilo vjenčanje najljepšeg para! Velike čestitke mladenki i mladoženji", napisala je u opis objave. 

I Anishine nećakinje - Mia Kalebić Hughes i Alana Kalebić Hughes, objavile su na Instagramu nekoliko fotografija i snimki s vjenčanja. 

Podsjećamo, sin sultana Hassanala Bolkiaha donedavno je slovio za vječnog i najpoželjnijeg neženju, ali ipak se odlučio skrasiti. Živio je razuzdano i raskalašeno, ali takvom stilu života na put je stala njegova prijateljica iz djetinjstva - Anisha.

Anishin otac je Hrvat

Anisha je djetinjstvo provela u Engleskoj, gdje se i školovala. Stekla je diplomu na Sveučilištu u Bathu, nakon čega je pokrenula vlastiti modni brend. Danas je vlasnica kompanije za proizvodnju svile, a posjeduje i turističku agenciju.

Anisha je unuka jednog od savjetnika sultana od Bruneja, a njezin brat Danial jedan je od najboljih prijatelja princa Abdula. Hrvatsko porijeklo ima po ocu Ivici koji je rođen u Zagrebu, no korijene vuče sa Šolte i otoka Čiova.

>>Vjeran Simunić bio je gost na svadbi princa od Bruneja i ljepotice hrvatskih korijena

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.