Seth Rogen objasnio zašto više nikada neće raditi s Jamesom Francom

Foto: Profimedia

Seth Rogen otkrio je da vjerojatno više nikad neće raditi s glumcem Jamesom Francom bez obzira na to što su prethodno surađivali na nizu projekata. Pineapple Express, The Interview i This Is the End samo su neki od filmova u kojima su slavni glumci zajedno radili.

Prvi put su zajedno glumili u seriji Freaks and Geeks iz 1999., a njihova suradnja nastavila se narednih 20 godina. Zeroville iz 2019. godine je posljednji film u kojem su se pojavili skupa.

Rogen tvrdi da se njegov stav prema Francu promijenio nakon što ga je više žena optužilo za seksualno zlostavljanje. Još 2018. oglasilo se više žena, kao i četiri njegove bivše učenice, optužujući Franca za seksualno neprimjereno ponašanje. Godinu dana kasnije, 2019., glumice Sarah Tither-Kaplan i Toni Gaal podnijele su tužbu protiv Franca tvrdeći da je seksualno uznemiravao učenice u svojoj školi glume, koja je zatvorena 2017. godine.

"Prezirem zlostavljanje i uznemiravanje"

Rogen je za The Sunday Times ispričao da se predomislio oko suradnje s Francom iako je imao neke planove. "Prezirem zlostavljanje i uznemiravanje. Nikad ne bih mogao nikoga pokrivati ili skrivati nečije postupke niti svjesno dovoditi nekoga u blizinu nekog takvog", rekao je glumac. "To je promijenilo mnoge stvari u našem odnosu. Godine 2018. sam rekao da ću nastaviti raditi s Jamesom, ali nisam, niti hoću", dodao je.

Franco se složio s Rogenovom odlukom. "Volim Setha Rogena, radio sam s njim 20 godina i nikad se nismo posvađali. Nikad. On mi je bio najbolji prijatelj i suradnik, slagali smo se. No ono što je rekao je istina. Trenutno ne radimo zajedno i nemamo nikakve planove. Naravno, teško mi je, ali shvaćam", rekao je.

Inače, Franco je isprva negirao optužbe za zlostavljanje, ali se 2021. saznalo da je pristao platiti 2.2 milijuna dolara za nagodbu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.