Seve pozirala s mamom: "Bila je 5 mjeseci u komi nakon poroda, kaže da je vrijedilo"

Screenshot: Instagram

SEVERINA i njezina majka Ana Vučković odradile su zajedničko snimanje, a pjevačica je danas na društvenim mrežama objavila djelić atmosfere s photoshootinga. 

"Jao, mama, prvi put se zajedno slikamo za naslovnicu", rekla je Severina na početku snimke. "Ma zašto ovo radimo? Sada ti priznajem koliko ti je teško kada se fotografiraš", rekla je mama Ana u jednom trenutku. 

"Tito i ja. Bila je pet mjeseci u komi nakon poroda sa mnom, ali kaže da je vrijedilo", navela je Severina u opisu snimke.

Komentari obožavatelja

Severinina snimka je oduševila njezine obožavatelje. "Kakva će to divna uspomena biti", "S 87 godina kako dobro izgleda žena, a Seve je uvijek top", "Majka predivno izgleda, bravo! Severina - kraljice naša draga", "Mama s 87 godina izgleda 10 godina mlađe! Svaka čast i jednoj i drugoj!"

Severini je majka najveća podrška

Pjevačica je i ranije u više navrata istaknula kako je majka njena najveća podrška.

"Ne lak život je prošla sa nepodnošljivom lakoćom postojanja...Bodrila me, bila uz mene kad je bilo najteže, njen smijeh me liječio. Ona je mama svim mojim prijateljima. Nesebično je dijelila sve, a najviše ljubav. Sve što jesam, jesam zbog nje...Mama, sretna sam što si baš mene rodila, ti si majka majkama i moja kraljica", napisala je jednom prilikom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.