Severina napokon objavila fotke s rođendanskog tuluma i pokazala s kim partija

Foto: Instagram

SEVERINA je prošlog vikenda proslavila 47. rođendan. I dok je u početku na Instagramu podijelila samo nekoliko fotki sa suprugom Igorom, napokon je objavila fotografije s partyja i pokazala tko je sve bio tamo.

Među uzvanicima su se tako našli Hrvoje i Andrea Čermak, sin i snaha generala Ivana Čermaka. Inače, Severina i Andrea su prijateljice već punih 17 godina, a osim što je Andrea bila kuma na vjenčanju Severine i Igora Kojića, Severina je također bila kuma njoj na vjenčanju s Hrvojem Čermakom.

Na fotkama su se još našli PR-ovac Davor Grgin, koji je i sam nedavno podijelio dio atmosfere sa Severininog rođendana, bivša manekenka Iva Radić, stilist Petar Trbović, spisateljica Emina Pršić i drugi. 

Severina je rođendan proslavila u lepršavoj bež haljinici, a na glavi je nosila krunu s natpisom "Sretan rođendan". Inače, Severina je prije deset dana završila na operaciji hernije nakon koje su joj liječnici propisali dvotjedno mirovanje, no sudeći po fotkama pjevačica se sad osjeća već puno bolje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.