Severina sutra nastupa u Makedoniji, odande poručuju: Osjetit će gostoprimstvo

Foto: Matea Smolčić Senčar/Instagram

Severina će sutra u Krivoj Palanci u Makedoniji održati nastup, a gradonačelnik Saško Mitovski rekao je da incident koji se dogodio neće utjecati na dolazak pjevačice u zemlju te je već kupila avionsku kartu.

"Nesretna situacija o kojoj se piše u regiji neće utjecati na dolazak Severine u Krivu Palanku. Već ima rezervaciju za avionsku kartu i dolazi u srijedu oko 16 sati. Nalazit će se u parku Ginovci, sve je spremno za njen dolazak. Nije bilo posebnih zahtjeva, sve je uobičajeno kao i kod drugih glazbenih zvijezda koje su nas posjetile", rekao je gradonačelnik za makedonski magazin Fokus.

"Mi, kao dobri domaćini, pobrinut ćemo se da ona osjeti gostoprimstvo naših ljudi. Koncert će se održati i bit će spektakularan", dodao je Saško.

Severina se jučer oglasila na Instagramu 

Podsjećamo, Severina se oglasila na Instagramu nakon što ju je srpska policija privela na razgovor prilikom prelaska granice zbog, kako pišu srpski mediji, "spornih izjava" koje je davala u javnosti. 

"Nemojmo, molim vas, sada vraćati istom mjerom. Pustite moje kolege iz Srbije da i dalje nesmetano dolaze i rade u Hrvatskoj. Suradnja u kulturi ne smije stati, ekonomija je ionako nezaustavljiva. Jedino tko od ovoga može profitirati su isključivo političari i njihova kamarila", samo je dio onoga što je napisala. 

Stizale su joj brojne poruke podrške

Dobila je brojne poruke podrške, a javno su je podržali i poznati Srbi, među kojima su pjevačica Konstrakta, glumac Sergej Trifunović, srpska reperica Ivana Rašić Trmčić, poznatija kao Sajsi MC, a oglasila se i srpska astrofizičarka Tijana Prodanović.

"Svaka čast draga Severina za ove riječi, za dostojanstveno držanje tijekom takvog sumanutog i ničim izazvanog maltretiranja! Žao mi je što vam se to dogodilo. I hvala vam što ste javno i hrabro progovorili o tome!" napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.