Severina u novoj objavi o incidentu na granici sa Srbijom: "U redu je, momci..."

Foto: Matea Smolčić Senčar/Instagram

Severina se ponovno oglasila na Instagramu nakon što ju je nedavno srpska policija privela na razgovor prilikom prelaska granice zbog "spornih izjava" koje je davala u javnosti. 

Na društvenoj mreži objavila je screenshotove članaka domaćih i stranih medija o ovom slučaju pa napisala citat iz Balaševićeve knjige Dodir svile.

"U redu je, momci. Ni ja vas verovatno baš ne bih voleo da sam takav kao vi, a da ste vi ovakvi kao ja", glasi citat. U komentarima je Severina dobila puno poruka podrške svojih obožavatelja iz Hrvatske i regije.

Inače, ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić nakon incidenta je izjavio kako nema nikakvih popisa koji bi nalagali zadržavanje državljana Srbije na granici, već da takav popis postoji samo za strance. Dodao je da je s tog popisa sada uklonjena Severina i još jedna pjevačica

Severina izjavila da više neće doći u Srbiju

Podsjećamo, Severina je nakon razgovora ipak puštena da uđe u Srbiju, ali vratila se u Hrvatsku. Poslije je izjavila da nikad više neće doći u Srbiju.

"Na ispitivanju su mi bez suvišnih pojašnjenja krenuli postavljati pitanja što mislim o Srebrenici, Oluji, zašto sam podržala demonstracije protiv iskapanja litija i napisala da je to Srbija koju volim. Dotakli su se i Jasenovca, a došli su i do Tuđmana.

Treba li reći da mi je policajac, u 30-im godinama, stalno pokušavao objasniti da samo radi svoj posao, jer sam ja javna osoba i imam društveni utjecaj pa eto...", izjavila je i dodala: "Neću više nikad doći u Srbiju dok vam ovaj ne sjaše s vlasti. Znamo svi dobro koji." Ispričala je da je na ispitivanju otpjevala i Balaševićevu pjesmu Živeti slobodno.

"Poručila sam im: vama hitno treba novi Balašević", rekla je. Severina je, inače, trebala pjevati na privatnoj zabavi Dragana Ruvarca, direktora kompanije Stefial. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.