Sharon Stone skinula se u donje rublje i oživjela scenu iz kultnog filma: Sirovo vaša

Foto: Press

Sharon Stone je rekreirala svoju ikoničnu scenu ispitivanja iz erotskog klasika Sirove strasti na snimanju kampanje donjeg rublja, piše Daily Mail.

Glumica, koja ima 66 godina, podijelila je na Instagramu sliku na kojoj pozira u crvenom čipkastom donjem rublju, 32 godine nakon što je glumila seksi ubojicu Catherine Tramell. U poznatoj sceni ispitivanja u Sirovim strastima njezin lik ispituje policija, uključujući lik Michaela Douglasa.

Usred bombardiranja pitanjima, Catherine ih omete kada prekriži noge, ostavljajući muškarce zbunjenima jer nije nosila donje rublje. Scena je u to vrijeme bila vrlo kontroverzna, a sada je postala jedna od najpoznatijih u povijesti filma. Glumica je ponosno pokazala svoju nevjerojatnu figuru u seksi donjem rublju, pozirajući s prekriženim nogama kao omaž legendarnoj sceni.

"Sirovo... vaša", kratko je napisala u opisu fotografije, koja je u samo 12 sati zaradila više od 131 tisuću lajkova.

Ranije je tvrdila da je bila "prevarena" da se razgoliti pred kamerama

Unatoč tome što je taj trenutak Stone pretvorio u senzaciju preko noći, glumica je ranije tvrdila da je bila "prevarena" da se razgoliti pred kamerama. U svojim memoarima The Beauty of Living Twice, opisala je kako je u bijesu ošamarila redatelja Paula Verhoevena i napustila pretpremijeru erotskog trilera nakon što je otkrila da su njegova uvjeravanja da se to neće vidjeti na ekranu bila laž i da je publika mogla, kako je rekla, "vidjeti sve do Nebraske".

S druge strane, Verhoeven je oštro odbacio njezine tvrdnje da je bila iznenađena slavnom scenom. "Svaka glumica zna što će vidjeti ako je zamolite da skine donje rublje i usmjerite kameru tamo", rekao je.

Podsjetimo, Stone je nedavno priznala da je izgubila svu svoju ušteđevinu u iznosu od 18 milijuna dolara nakon moždanog udara, a kada se oporavila, shvatila je da je sav iznos s njezina računa u banci bio prebačen na druge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.