Shrvana Tina Walme: Zbog korone ne radim, a sad i ovo. Ljutnja, tuga, strah...

Foto: Instagram

NAKON što joj je izbrisan stari profil na kojemu je imala desetke tisuća pratitelja, Tina Walme otvorila je novi profil i objavila prvu poruku.

"Ne znam što napisati... Ne znam kako da objasnim svoje osjećaje... Ne spavam jer pokušavam na sve načine vratiti profil i zaštititi svoje podatke i posao. Zamislite da vam je netko provalio u stan, kopao po privatnim i poslovnim stvarima i onda sve uzeo kao da nikada nije postojalo, kao da sve što ste radili godinama ne postoji... Instagram je bio savršeni balans privatnog i poslovnog jer se bavim onime što volim, a to je ples... Cijeli moj posao u koji je uloženo jako puno truda, rada, motivacije, inspiracije, sreće, ljubavi koja je bila prezentirana na Instagramu kao podsjetnik i kao CV.

Zbog korone ne radim, kao velika većina ljudi, zbog potresa se ne osjećam sigurno isto kao i većina i sad sam još izgubila jedinu stvar koja nas spaja u ovoj socijalnoj distanci, a to je društvena mreža. Možda je vama ovo bezveze, to je samo Instagram, ali meni je ovo okidač koji me vraća u 2015./2016. kada mi je svakih nekoliko dana cijelu godinu bio hakiran i Facebook profil. Užasan je ovaj osjećaj. Miks ljutnje, tuge, straha... Zbog prijašnjeg iskustva znam većinu koraka koju treba poduzeti te kako i na koji način pokušati vratiti profil... Kontaktirala sam i stručnjake te jako cijenim vašu pomoć, podršku i trud", napisala je Tina.

Ona je jutros na Facebooku objavila da je ostala bez Instagrama te potražila pomoć, no čini se da još uvijek nije uspjela pronaći rješenje za izgubljeni profil. Na novom profilu prati je nešto više od 800 ljudi, dok ona prati samo službeni profil Instagrama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.