Sijamska blizanka se udala za vojnog veterana. Ovako izgleda njihov život utroje

Foto: Press

Sijamske blizanke Abby i Brittany Hensel prvi su put privukle pozornost kada su se pojavile u emisiji Opre Winfrey 1996. godine. Sada su sestre doživjele veliku životnu prekretnicu: jedna se udala.

Njih dvije su glumile u reality showu na TLC-u Abby i Brittany, koji ih je prikazivao kako žive, putuju Europom, pa čak i voze moped. Kad je serija završila nakon jedne sezone, sestre su završile i fakultete.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones - Gabby Barrett

Abby je sada učiteljica (kao i njezina sestra Brittany) i udana je, izvijestio je nedavno Today. Vjenčala se 2021. s Joshom Bowlingom, medicinskim tehničarom i veteranom američke vojske. Par živi u Minnesoti, gdje su blizanke rođene i odrasle.

Sestre su također podijelile fotografije s vjenčanja na društvenim mrežama i izazvale mnogo reakcija. Na profilnoj fotografiji na Facebooku obje nose vjenčanice i drže se za ruke s Bowlingom u sivom odijelu koji stoji nasuprot.

Odgovorile hejterima

Njihova je objava o vjenčanju izazvala mržnju i negativne komentare na internetu i sestre su odlučile progovoriti o tomu. Na zajedničkom TikTok profilu objavile su video u kojem su odgovorile hejterima.

"Internet je danas posebno GLASAN", napisale su Abby i Brittany uz jedan video koji prikazuje niz fotografija povijesnih skulptura sijamskih blizanaca uz pjesmu Real Love Baby Johna Mistyja. "Uvijek smo tu jedna za drugu", dodale su uz emotikon srca.

@abbyandbrittanyhensel #forever ♬ original sound - abbyandbrittanyhensel

U drugom videu, naslovljenom "Zauvijek", sestre grle Abbynog muža Bowlinga na fotografiji uz poruku: "Ovo je za sve vas hejtere. Ako vam se ne sviđa ono što radimo, ali i dalje gledate sve što radimo - svejedno ste naši obožavatelji."

Dijele krvotok i sve organe ispod struka

Inače, Abby i Brittany dicefalne su sijamske blizanke te dijele krvotok i sve organe ispod struka. Abby kontrolira desnu ruku i nogu, a Brittany kontrolira lijevu stranu. Kada su sestre rođene, njihovi roditelji Patty i Mike Hensel odustali su od operacije razdvajanja jer su liječnici rekli da su jako male šanse da će djevojčice preživjeti zahvate.

@abbyandbrittanyhensel #HolidayOREOke ♬ Thong Song - Glee Cast

"Ljudi su bili znatiželjni o nama otkad smo se rodile, iz očitih razloga", rekle su blizanke u prvoj epizodi svoje osmodijelne serije, prenosi ABC. "Ali naši nam roditelji nikad nisu dopuštali da to koristimo kao izliku. Odgojene smo da vjerujemo da možemo učiniti sve što želimo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.