Simona proslavila rođendan: Osam godina od kako me Isus pozvao da Ga slijedim

Foto: Facebook

SIMONA MIJOKOVIĆ proslavila je 36. rođendan. Bivša pjevačica i reality zvijezda tim povodom objavila je fotografiju na Facebooku na kojoj pozira s rođendanskom tortom, a ispod je napisala i poduži status.

"Danas slavim 36 godina života i osam godina četiri mjeseca i jedan dan od moje prve životne ispovjedi, od trena kad me Isus pozvao da Ga slijedim. Od mog novog rođenja. Svaki dan slavim život. Svaki dan zahvaljujem Isusu što me spasio, ozdravio i oslobodio", napisala je između ostalog Simona.

Nedavno je sa suprugom Stanislavom proslavila i četiri godine braka.

"Radosno slavimo sakrament braka. Slavimo četiri godine našeg predivno braka, slavimo ljubav, slavimo život. I kada bih birala, opet bih izabrala tebe, ljubljenog muža od Isusa mi darovanog. Izabrala bih uvijek i zauvijek tebe jer si najljepši i najtočniji odgovor na moje molitve", napisala je tada Simona ispod zajedničke fotografije. 

Simona i Stanislav imaju dvoje djece, dok ona ima i kćer Gabrijelu iz prvog braka.

Simonu je javnost upoznala dok je bila u turbulentnom braku s Antom Gotovcem, a razveli su se 2010. godine. Nakon razvoda oboje su se predali vjeri pa Simona često govori da Antu smatra najboljim prijateljem i bratom po Isusu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.