Simona Šajn o novoj udaji: Moja Gabica je presretna, kaže: `Mama, i ja bih vjenčanicu`

SIMONA ŠAJN konačno je ponovno pronašla ljubavnu sreću. U planu je i novo vjenčanje, ovog puta onakvo kakvo je oduvijek sanjala - u crkvi. Datum vjenčanja zasad još nije određen, a odabranik njenog srca je jedan srpski poduzetnik. Kuma na vjenčanju će joj biti njena draga prijateljica, iscjeliteljica Fatima Tomičić, o kojoj Simona navodi kako je "zahvalna što ima tako predivnu osobu, koja joj je iznimno pomogla u životu i u majčinstvu, i čiji su savjeti stvarno dragocjeni".

Nakon reality showa u kojeg se pretvorio njen život tijekom braka s Antom Gotovcem i sapunice koja je svakodnevno punila medijske stupce tijekom njihova burnog razvoda, detalje svog privatnog života Simona ovog puta brižno čuva i ne želi u medijima razglabati o njima.

"Moja životna uloga će biti majka, žena, domaćica i kućanica"

"Više ne komentiram svoj privatni život. Mogu samo reći da smo moja Gabica i ja jako sretne, zadovoljne, opuštene... Napokon smo istinski počele uživati, bez stresa", kaže Simona, a o novom braku navodi: "Da, sigurno ću se jednog dana udati i to, hvala dragom Bogu - u crkvi, kao što sam oduvijek maštala... A moja Gabica je presretna! Kaže: `Mama, i ja bih vjenčanicu`. Bit svega je da smo ja i moja Gabi, moja mama, seka, očuh Mitja, kuma Fatima... svi smo sretni! Nema ništa ljepšeg u životu nego kad si zdrav i sretan".

Unatoč svemu što je proživjela, Simona vjeru u ljubav nikad nije izgubila i to je često isticala, a i dalje vjeruje i u uspješne brakove: "Sretan brak? Mislim da je to najbolje što život može dati. Naravno, prvo su djeca - zdrava. On se gradi ciglu po ciglu, i to godinama, i učvršćuje trenucima nježnosti jednako kao i zlovolje".

Što se tiče njene pjevačke karijere, novih pjesama i spotova, Simona sad kad je pronašla ljubavnu sreću kaže: "Za sada ne planiram više ništa vezano za showbiz. To će mi ostati samo hobi, a moja životna uloga će biti majka, žena, domaćica i kućanica".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.