Simonica presudila - Pjera Žardina u arenu kao duelista!

DŽEPOVI Pjera Žardina su puni šibica, odnosno glasova farmera koji su tako odlučili Pjera uskoro poslati u arenu na dvoboj kao drugog duelista u showu Farma. Osim što je drugi duelist, Pjer je već nekoliko dana u izolaciji kao sluga. Jedino koga viđa i s kime se druži je sluškinja Sonja Kovač kojoj odluka o služenju nikako nije dobro sjela.

Prva koja je stavila šibicu pred Pjera je Marija Štrajh, prošlotjedna duelistica koja je znanjem o hrvatskim ljudima i običajima istisnula Antu Gotovca van iz showa. Iako je odugovlačila koliko je mogla Marija se ipak odlučila za Pjera "iako su joj oboje dragi, međutim, Sonju će poštedjeti zbog ženske solidarnosti".

"Imala sam mengicu, a on mi je rekao neka idem kopati!"

Renman, Petra Maroja, Vajta, Marina Perazić i Dino Bubičić svoju su šibicu dali Sonji. "Znam da nisi kriva što si se razbolje, ali nije ni Pjer kriv", riječi su koje je izgovarala Petra Maroja tijekom guranja šibice Sonji Kovač pod nos. Tanja Jovanović koja je mokrog lica od suza samovoljno napustila farmu, prije izlaska morala je nekome dati glas za duel. Odlučila se kazniti Pjera jer mu zamjera što joj je jednom prilikom nešto naredio: "Ja ću ovu šibicu dati zna se kome, Pjeru, radi toga jer sam imala mengicu, a on mi je rekao neka idem kopati. Ništa zlonamjerno, ali sam mu ja tada zamjerila".

Kako je Renman svoj glas dao Sonji "da bude izjednačeno", Simonica je morala odabrati koga konačno poslati u arenu. "Sonja, ti si bila bolesna. Dok si počela ozdravljati imala sam neke negativne vibre prema tebi, ali to što sam te stavila za sluškinju uvelike te promijenilo. Svoju šibicu dajem Pjeru, jer želim da ostaneš", rekla joj je Simona tužno gledavši u Pjera koji će uskoro morati odabrati drugog duelista.

Gego sav raznježen

Dok za velikim stolom u dnevnom boravku padaju glave i dijele se šibice, pjevač Gego dirnut Marijinom ljubavi odlučio joj je pokloniti svoj dukat. Time je Marija Štrajh od statusa iritantne tračerice koja je bila na rubu ispadanja sada najbogatija farmerica. Gego se, naime, sav raznježio kad je vidi da je Štrajhica na čizmu ispisala ime njegove drage - Suzy. "Dao bih sve dukate za ljubav. Ljubav mi je na prvom mjestu", rekao je Gego koji sada posjeduje samo dva zlatna dukata.

L.V.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.