Sin Davora Gopca objavio pjesmu o svojoj mami. Ona se pojavljuje u spotu

Foto: Press/Ana Pavlović

MAMA CARE nova je rock dizalica grupe Donkey Hot, kojom ova petorka najavljuje svoj album prvijenac.

Pjesmu Mama Care napisao je Vili Gobac, a posvećuje ju svojoj majci. ''Mama Care, ti si meni kralj'', Vili poručuje u pjesmi te nastavlja: "Pjesma mi je samo izletjela, došao sam doma, uzeo gitaru i prvi rif koji sam odsvirao postao je nacrt za pjesmu. Odmah sam znao kako ide tekst, a nadam se da će ga i drugi naučiti.''

Album je sniman kod producenta Josipa Pilipića. ''Pile je odličan mladi producent, tako da ne iznenađuje što album zvuči moderno i svježe, barem što se mene tiče. Radi o dobrom starom rokenrolu… Možda ne baš dobrom, ali definitivno starom", poručio je Hrvoje Dizdar, bubnjar benda.

U spotu se pojavljuje Vilijeva mama

U spotu se pojavljuje Vilijeva mama Deane Gobac, o kojoj pjesma govori, kao i Skummy Pete, koji je odradio prvi ikad drifting u RH za potrebe snimanja glazbenog spota u zatvorenom prostoru.

''Čim mi je Vili pustio pjesmu sam znao da to trebam raditi! Uvijek mi je bitno da u pjesmi ili izvođaču osjetim atmosferu i neke slike koje bih volio i uprizoriti. Već na prvo slušanje bio sam siguran da je to to. Dogodilo se da smo se Vili i ja razmjenjujući misli i ideje o spotu u potpunosti slagali skoro oko svega, što je vrlo rijetko i samim time dragocjeno. Bio je gušt raditi s cijelim bendom, hvala im što su mi pružili apsolutnu slobodu i povjerenje tijekom cijelog procesa. To puno znači i olakšava put do željenog rezultata. Puno hvala Danijelu Peku što nam je dozvolio snimati u novom studiju filmskog rentala CineCro koji nam je poslužio kao savršena lokacija za ovaj spot", rekao je režiser Frane Pamić o spotu.

Za stajling je zaslužna Ira Rumora.

Inače, Donkey Hot je rock'n'roll bend koji postoji od 2014. godine, a članovi benda su Vili Gobac na vokalu, Mihovil Burek na gitari, iza bubnjeva se skriva Hrvoje Dizdar, na klavijaturi je Marijo Dujmić i na basu je Doris Mihaljević. ''Bend je u zadnjih devet godina postigao ništa, tako da se ne nadaju ničemu. Uspjeh nam se još nije dogodio i za njega ćemo možda morati pričekati i par života'', sa suzom u oku govore članovi benda.