Sinoćnja epizoda MasterChefa je pokazala da je to postao show u rangu Večere za 5

Foto: Press

Sinoćnja epizoda MasterChefa pokazala je da se taj u svijetu ozbiljan gastro show pretvara u klasične hrvatske TV trasheve.

Gledatelji su najprije slušali natjecateljicu iz Zagorja kako prepričava da je partnera upoznala na Tinderu gdje je imao "fotografije s putovanja i fotografije golog torza". Nakon toga je ta kandidatkinja sušila tjesteninu fenom. To je, vjerovali ili ne, oduševilo članove žirija pa je natjecateljica dobila prolaz dalje. "Očekujemo od kandidata MasterChefa da nam pokažete maštu, inovativnost, a to je bio onaj fen", rekao je novi član žirija Mario Mihelj.

Nakon toga gledatelji MasterChefa su vidjeli povratnika u show Marija Tomasa, koji je treći put pokušao proći audiciju. Dok je nasmijavao prisutne u studiju svojim pokušajima kuhanja, Mario je usput i reklamirao svoje glazbene pokušaje. On svojom "ljubavnom pizzom" (da, zaista ju je tako nazvao) nije uspio dobiti pregaču (začudo).

"Danas sam objavio pjesmu, zove se Pizza. Radi se o metafori na grad ljubavi, Rim, Italiju", rekao je Tomas, koji je u show došao promovirati pjesmu koju je, naravno, objavio sinoć, nakon što je prikazana epizoda. U istoj epizodi Nova TV je prikazala i audiciju njegove sestre Iris, koja je također došla promovirati svoju glazbenu karijeru.

"Ne sviđa mi se što ste ovo iskoristili za samopromociju, MasterChef je zadnje mjesto na kojem se takve stvari rade", rekao je Goran Kočiš Tomasu kao jedini član žirija kojeg ovaj miks Večere za pet na selu i MasterChefa nije zabavio.

Klasične TV fore krenule su već s prvom emisijom kad je jedan od kandidata kuhao s bakinom slikom pored sebe.

Gledatelji?

"Ne želim ovo više gledati, sramotno je", "Meni je ovaj fijasko sa pizzom bio strašan, bilo me sram umjesto natjecatelja. Odakle ti obraz reći vrhunskom chefu da treba 'doktora za nepce'?! I on i sestra nadali se da će proći jer su iz Dalmacije. Kakav je to soj ljudi operiran od srama? Javno na nacionalnoj televiziji. Niti im ide pjevanje niti kuhanje, ali ponekad bih voljela imati njihovo samopouzdanje… dakle, strašno", "Žiri koma, kandidati isto, suze mi teku od smija", pišu nezadovoljni gledatelji.

Naravno, ima i onih kojima je ova vrsta zabave točno ono što "na domaćoj televiziji nedostaje", a jedini nedostatak im je što se MasterChef emitira prekasno.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.