Širi se "dokument" prema kojem se čini da je veza Taylor i Travisa PR stunt

Foto: Profimedia/Reddit

Romansa Taylor Swift i Travisa Kelceja vratila je vjeru u ljubav mnogim swiftiejima, no sad je procurio (nepotvrđeni) dokument prema kojem se čini da je čitava priča samo - PR stunt. 

Što prikazuje navodni dokument?

Dokument na kojem se vidi logo PR agencije Full Scope iz Los Angelesa (koja zastupa Kelceja) otkriva navodnu strategiju za prekid romanse najveće pop zvijezde današnjice i jednog od najpopularnijih američkih sportaša. Prema dokumentu, koji su kasnije Kelcejevi predstavnici demantirali, prekid je trebao biti obznanjen 28. rujna. 

Navodni plan, prema tom dokumentu, bio je da se objavi službena izjava, "tri dana nakon prekida" kako bi se, piše tamo, "omogućilo smirivanje početne medijske pomame i osigurala jasnoća". "Objava će biti pristojna i naglašavat će da par nastavlja dalje uz poštovanje jedno prema drugom", piše još.

"Primjer: Travis i Taylor odlučili su se rastati nakon pažljivog razmatranja. Oboje cijene i poštuju privatni život onog drugog i mole da i vi poštujete njihovu privatnost u ovom razdoblju. Oboje su predani svojoj karijeri i osobnom razvoju. Ostali su prijatelji i žele jedno drugome sve najbolje", prikazuje dokument koji se najprije proširio Redditom.

Mnogi su odmah komentirali da tekst djeluje amaterski napisano i kao da iza njega stoji Chat GPT.

Agencija: Potpuno lažno i izmišljeno

Glasnogovornik Full Scopea oglasio se veoma brzo nakon što su se fotografije proširile društvenim mrežama i objavio da je dokument "potpuno lažan i izmišljen" te da ga agencija nije izradila, izdala niti odobrila. Dodao je i da su angažirali odvjetnike, ali i da ne očekuju da će uspjeti pronaći krivca.

"Angažirali smo naš pravni tim da pokrene postupak protiv osoba ili subjekata odgovornih za protuzakonito i štetno krivotvorenje isprava", stoji u priopćenju PR agencije. 

Swift se nije oglasila.

Kelcejev predstavnik ranije organizirao "showmance"

Kelceja u toj tvrtki zastupaju Jack Ketosyan i Pia Malihi. Ketsoyan je ranije govorio da je u karijeri stvarao "showmance" situacije, odnosno lažne romanse između celebova kako bi im pojačali publicitet. U australskom podcastu za Mamamia's The Quicky 2019., Ketsoyan je rekao da se lažne romanse uglavnom stvaraju u svrhu promocije nekog projekta ili skretanja pažnje s negativnog publiciteta.

"Glavni hint da se radi o showmanceu bi bio to da manje poznata osoba počne izlaziti sa zvijezdom visokog profila", rekao je tad. Inače, Kelce je bio poznat u krugovima američkog nogometa, no nakon veze s megapopularnom Swift, tijekom njene povijesne turneje Eras, on i njegova obitelj postali su jedni od najpopularnijih ljudi na svijetu.

Kako je sve počelo?

Swift (34) i Kelce (34) prvi su put pokrenuli glasine o vezi u rujnu 2023., nakon što se Swift pojavila na njegovoj utakmici, a on ju zatim, poprilično filmski, odvezao u suton u kabrioletu. Malo prije toga, Kelce je u podcastu koji vodi sa svojim bratom Jasonom spomenuo da je bio na koncertu Taylor Swift i da joj je "htio dati narukvicu sa svojim telefonskim brojem, no nije uspio".

@worldoftaylorswift guys taylor swift and travis kelce are in the getaway car! taylor and travis were seen leaving the game together! #taylorswift #taylorswifterastour #taylorsversion #taylornation #taylorswiftedit #taylorswifttraviskelce #taylorswiftfootball #kansascitychiefs #traviskelce #getawaycar #taylorswiftgetawaycar #fyp ♬ Getaway Car - Taylor Swift

Par je potvrdio svoju vezu u listopadu 2023., kada su snimljeni držeći se za ruke. U siječnju je Swift s Travisom slavila i osvajanje Superbowla, a on je tad snimljen kako joj govori da je voli. Nastavio ju je pratiti i na koncertima po Australiji, Aziji i Europi, a u jednom trenutku se čak pojavio i na pozornici s njom.

@espn This duo 🥹🫶 (via joriepstein/x) #taylorswift #traviskelce #chiefs #football #nfl ♬ original sound - ESPN
@bellaleem1 What a night #traviskelce #tstheerastour #taylorswiftlondon ♬ original sound - Bella
@hellomag It’s Taylor Swift and Travis Kelce’s world, and we’re happily living in it 🥰 The IT couple celebrated the Kansas City Chiefs SuperBowl win in Las Vegas… A couple that parties together 🥂🏈 #TaylorSwift #TravisKelce #kansascitychiefs ♬ Paparazzi by Lady Gaga - 🤓

Dresovi s njegovim prezimenom najprodavaniji su NFL dresovi diljem svijeta, a Kansas City Chiefs (klub za koji igra) postao je najprepoznatljiviji NFL klub na svijetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.