Sjećate li se Darije? Predstavljala nas je na Eurosongu, a danas pjeva na kruzeru

Foto: Borna Filic/PIXSELL

DARIA KINZER je 2011. godine pobijedila na Dori te je s pjesmom Celebrate predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, ali se nije uspjela plasirati u finale.

Danas, nakon više od 10 godina, Daria pjeva na kruzeru, a kako je otkrila u razgovoru za Story, trenutno se nalazi u blizini Dubaija.

"Trenutno sam na poslovnom putu između Dubaija i Mauricijusa. Vraćam se tek krajem ožujka", rekla je.

Na kruzeru pjeva više od pet godina, a prije dvije godine u intervjuu za Fenix objasnila je zašto je uopće prihvatila taj posao.

"Ovo je vrijeme itekako teško za nas glazbenike. Kad nema nikakvih događanja, za nas nema ni posla. Čak i kad su mjere popustile, mnogi orga­nizatori ustručavaju se organi­zirati veće događaje zbog straha od korone. Zato sam prihvatila posao na kruzeru", rekla je.

Podsjetimo, u netipičnom izdanju Dore, s čudnim konceptom koji nakon Darije više nikad nije ponovljen, za dlaku je pobijedila Jacquesa i to pjesmom Lahore. 

Nedugo zatim odlučeno je kako će pjevati na engleskom pa je autor Boris Đurđević sa svojom ekipom pjesmu preveo u Break a Leg.

Nakon što je prijevod naišao na ismijavanje, preimenovana je u Celebrate, a ruski iluzionist Sergej Voroncov odabran je kao Darijin partner na pozornici u Düsseldorfu, gdje je medijski potpuno nepoznata Daria potvrdila sumnje skeptične domaće javnosti - nije bila spremna ni iskusna za golemu eurovizijsku pozornicu. Na kraju je Daria, po majci Hrvati­ca, a po ocu Njemica, bila 15. u polufinalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.