Sjećate li se ekipe iz serije Ally McBeal? Ponovo su se okupili, evo kako izgledaju

Foto: Profimedia/EPA

PROŠLO je 26 godina otkako je hit serija Ally McBeal prvi put emitirana, a priča o mladoj bostonskoj odvjetnici Ally (Calista Flockhart) i njezinim ekscentričnim kolegama osvojila je gledatelje diljem svijeta. 

Zvijezde serije ponovo su se okupile na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja kako bi proslavile seriju, no i kako bi Calista Flockhart dodijelila nagradu za najboljeg glavnog glumca u dramskoj seriji. Uz Flockhart, na pozornici su se pojavili Peter MacNicol, Greg Germann i Gil Bellows te rekreirali jedan od kultnih trenutaka koji je obilježio seriju. 

Naime, u 19. epizodi četvrte sezone, naziva U potrazi za Barryjem Whiteom, gledali smo kako John Cage (Peter MacNicol) u WC-u pleše uz pjesmu Barryja Whitea You Are The First, the Last, My Everything, a zatim mu se u plesu pridružuju Larry Paul (Robert Downey Jr.) i Jackson Duper (Taye Diggs). 

Ekipa je na dodjeli Emmyja fanovima darovala specijalno izdanje plesa, a uz Flockhart i MacNicola pojavili su se i Greg Germann, koji je glumio partnera iz odvjetničkog ureda Richarda Fisha te Gil Bellows, koji je glumio Allyjinog bivšeg dečka, a potom i kolegu u uredu, no na pozornici im se nije pridružio nekadašnji kolega Robert Downey Jr. 

Serija osvojila brojne nagrade 

Podsjetimo, hit serija osvojila je Emmyja 1999. za najbolju humorističnu seriju 1999., a MacNicol, koji u seriji glumi ekscentričnog Johna Cagea, 2001. je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca u komediji. 

Pročitajte više