Sjećate li se Samanthe Fox? Za njom su mnogi uzdisali 80-ih, evo kako danas izgleda

Foto: Profimedia/Instagram

SAMANTHA FOX, pjevačica koja je osamdesetih žarila i palila svjetskom scenom i koja je bila tiha patnja mnogih muškaraca, danas ima 57 godina, a njezin izgled i dalje privlači pažnju.

Bila je seks-simbol 80-ih

Fox se proslavila sa samo 16 godina kada je njena fotka u toplesu objavljena u britanskom The Sunu, nakon čega je izbačena iz katoličke škole. Uskoro je postala jedan od najzaposlenijih modela u Velikoj Britaniji. Mamila je uzdahe ljudi diljem svijeta. 

Iako su prije 30 godina mnogi muškarci željeli biti sa Samanthom, ona je u vezama bila i s muškarcima i ženama. Godine 2003. priznala je da je zaljubljena u svoju menadžericu Myru Stratton. U vezi su bile sve do 2015. godine kada je Myra preminula. 

Udala se prošle godine

Prošle godine udala se za Lindu Olsen, u koju se zaljubila 2016. godine. Planirale su se vjenčati još 2020., ali im je pandemija pomrsila planove.

"U Lindu sam se ludo zaljubila i odmah sam znala da s njom želim biti zauvijek. Na Valentinovo 2020. upitala me želim li joj biti supruga. Kleknula je na jedno koljeno i bilo je sve jako tradicionalno. Plakala sam, a plakala je i ona", rekla je Samantha. 

Samantha se već godinama ne bavi glumom ni pjevanjem, ali je aktivna na društvenim mrežama. Početkom godine objavila je video na YouTubeu kojemu je tema prvo Valentinovo otkako je u braku s Lindom. Na Instagramu ima preko 150 tisuća pratitelja i često objavljuje fotografije i snimke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.