Sjećate se Charlie iz Prijatelja? Ovako prva tamnoputa glumica u seriji izgleda danas

Foto: Profimedia

AISHA TYLER javnosti je najpoznatija po ulozi Charlie Wheeler u Prijateljima. Američka glumica sada je u razgovoru za Entertainment Tonight priznala kako je bila prestravljena uoči svoje prve epizode iako su svi bili jako ljubazni prema njoj i priredili su joj toplu dobrodošlicu.

"Na kraju epizode izašli smo i naklonili se publici, a kada smo otišli iza pozornice, Matthew Perry mi je rekao: 'Pripremi se na to da će ti se život promijeniti.' To je bilo jako slatko i baš lijepo čuti nekome tko je prestravljen i samo se trudi ne popiškiti od straha", ispričala je.

Dodala je i kako je Perry bio u pravu jer su Prijatelji već tada bili najpopularnija televizijska serija. "Ponekad zaista ne znate što će vam donijeti neki posao i kako će vam promijeniti život. Ne znate hoće li nešto biti hit, čak ni hoće li uopće biti dobro. No kada sam dobila ulogu u Prijateljima, znala sam da je to velika stvar", istaknula je.

Fanovi je još uvijek prepoznaju na ulici

Tyler je otkrila da je prije audicije pogledala sve dotadašnje epizode serije i smatrala se velikom obožavateljicom. "Kada sam ušetala na set, pogledala sam kroz prozor kako bih vidjela golog tipa koji živi u zgradi preko puta. Srećom, tamo je samo bio hodnik", dodala je kroz smijeh.

Otkrila je i koja joj je omiljena rečenica iz serije. "Doslovno sam nekidan nekome vikala iz automobila: 'Bili smo na pauzi'", kazala je. Navela je da ju fanovi i danas uspoređuju s likom koji je utjelovila. "Ljudi mi na ulici i dalje znaju vikati 'Charlie, Charlie', dok me neki jednostavno oslovljavaju kao 'crnkinju iz Prijatelja'", otkrila je.

Kada se Tyler pridružila postavi serije, bila je jedini i prvi lik tamne puti. "Znala sam da je to novost u seriji i to je bilo zaista važno. Serija dotad nije prikazivala realističan život Manhattana", izjavila je glumica jednom prilikom, no unatoč tim kritikama, ostala je fan serije.

Pročitajte više