Sjećate se dječje zvijezde iz serije "Bibin svijet"? Otkrili smo gdje je danas

Foto: Press/RTL/Privatna arhiva

DRUŠTVENA događanja u prosincu prava su prilika za susret sa starim prijateljima i kolegama. I dok je Ivan Dečak iz grupe Vatra dao svoj doprinos pokretu "Movember" masovnim brijanjem u završnici Jameson "Shave the date" u zagrebačkom Vintage klubu, pridružio mu se i poznati glumac Amar Bukvić koji trenutno glumi u TV seriji "Horvatovi", a sa svojom dugogodišnjom predstavom "Kako misliš mene nema?" i dalje oduševljava publiku u kazalištu Exit.

No osim Amara, svi su se pitali i s kim to poznati glumac pozira.

Riječ je o mladoj glumici i novinarki Duški Jurić koja se domaćoj publici predstavila u seriji "Bibin svijet". Tada su njih dvoje bili kolege na setu, on je glumio Milivoja (Bibinog suradnika u trgovini), a Duška je pak tada glumila Bibinu kćer Sandru Fruk.

Bila je to jedna od najgledanijih TV serija 2008. godine u kojoj je glavnu ulogu imala Ana Begić kao Biserka Biba Fruk.


Dječja zvijezda danas je odrasla, završila je fakultet, te ima 25 godina.

"Iako je snimanje 'Bibinog svijeta' završilo 2008., svoju staru ekipu iz 'Bibe' uvijek mi je drago sresti, posebno kad mi kažu da su u međuvremenu postali roditelji, supruzi i supruge", kaže Duška za Index.



Ako vam je njezino lice poznato, onda ste je sigurno vidjeli na CMC glazbenom kanalu u ulozi voditeljice gdje vodi domaću i stranu Top listu. Ipak, ni od glume još nije odustala.

"Uvijek se nekako vratim glumi. Članica sam umjetničke organizacije Kubus i s divnim, mladim ljudima radim na našoj prvoj zajedničkoj predstavi koju bismo trebali igrati u lipnju i tome se jako, jako veselim", otkrila nam je Duška za koju ćemo još sigurno čuti u daljnjoj karijeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.