Sjećate se grupe Flare? Vraća se na scenu

Foto: Šime Eškinja

SJEĆATE se grupe Flare i njihovog hit albuma Srebrni, s kojim su osvojili Porina i Crnog mačka te nastupili prije grupe Duran Duran u Domu sportova 2001. godine? Flare su se upravo vratili na scenu, a sestra i brat Anđa i Jerko Marić predstavljaju novu pjesmu i spot te čak najavljuju i novi album.

"Nakon dva desetljeća nagovaranja popustila sam Jerku", u šali i s osmijehom na licu pojašnjava Anđa Marić i onda otvoreno govori o razlozima zašto je nije dugo bilo na sceni.

"Zadnje desetljeće sam bila jako bolesna i mislila sam da ne mogu više pjevati, odnosno da je to iza mene. Ali kako sam jako dobro ove godine, Jerko me još žešće nagovarao. Pustio mi je pjesme, koje su mi se jako svidjele i tako je nastala pjesma Srce mi je na mjestu", pojašnjava Anđa.

"Fora je samo u tome da smo Jerko i ja retro, a još uvijek sviramo pop", našalila se o tome kako su se odlučili za "retro pop".

Iza naziva pjesme Srce mi je na mjestu krije se i važna poruka, naglašava.

"Poruka je da nikada ne odustaneš od nečeg što je bilo lijepo i kvalitetno, bili to obitelj, prijateljstvo, odnos, suradnja… Srce mi je na mjestu i kada se sve složi na pravo mjesto i tako se sada osjećamo kada napokon zajedno radimo", kaže i dodaje da su spot za pjesmu režirali Šime Eškinja i Anđin brat Jerko. 

Ovom pjesmom Flare najavljuju novi album.

"Svaka tri mjeseca ćemo objavljivati singl i onda objaviti fenomenalan novi album, a možda i remake starog u duhu 21. stoljeća", kaže Anđa.

Pročitajte više