Sjećate se Jelene Urukalo? Rastala se i ima novog partnera s kojim čeka dijete

Foto: Slavko Midzor/Goran Kovacic/PIXSELL

BIVŠA manekenka Jelena Urukalo čeka drugo dijete. 

Za Slobodnu Dalmaciju otkrila je da će roditi još jednu djevojčicu.

"Rastala sam se prije nekoliko godina. Iz tog braka imam kćer Ilonu i u dobrim sam odnosima s bivšim suprugom. Mislila sam da se neću više upuštati u nikakve, da se tako izrazim, trudnoće i ozbiljne veze. To vjerojatno svatko misli nakon rastave. Ali nakon što upoznaš osobu koja je toga vrijedna, zaboraviš sve što si rekao", ispričala je Jelena. Njezin partner zove se Kristian Pahljina i ima građevinsku tvrtku.

"Nisam vjerovala u ljubav na prvi pogled, ali kad smo se upoznali i dali si ruku, dogodila se iskra. Ja sam pobjegla jer sam u tom trenutku htjela biti sama, no nakon nekog vremena me nazvao i rekao mi neke stvari, gdje sam shvatila da je vrijedan toga da promijenim mišljenje, a što je točno bilo, neka ostane za nas", dodala je. Jelena i njezin partner žive zajedno, a o svadbi, kaže, zasad ne razmišljaju.

"Samo neka smo svi živi i zdravu, da se poštujemo i volimo, a novi život je tu", zaključila je.

Inače, Jelenu mnogi pamte kao pobjednicu natjecanja Story Super Nova u kategoriji modela, nakon čega se godinama bavila manekenstvom te sudjelovala u realityju Farma. Nakon manekenstva Jelena je jedno vrijeme radila kao TV novinarka, a u međuvremenu je postala agentica za nekretnine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.