Sjećate se Marine Tomašević? Vratila se s pjesmom koja je nastala prije 20 godina

Foto: Press

MARINA TOMAŠEVIĆ na sceni se prvi put pojavila prije 45 godina, od čega je 35 provela u solo vodama. Posljednjih godina povukla se iz javnosti, no sad se vraća s novom pjesmom Ja ne mogu više bez tebe. Pjesma je nastala prije 20 godina.

"Ova je pjesma, još prije dvadeset godina, bila prvotno namijenjena za duet s Thompsonom. Međutim zbog raznih osobnih obveza s obje strane, pjesma nije nikad snimljena. No, sve dođe kada treba doći, očito onda nije bilo pravo vrijeme za nju", tvrdi.

"U zadnje vrijeme imam sve više fanova u mlađoj publici i to me ni malo ne iznenađuje, ali me jako veseli, dugo sam na sceni, jako dobro poznajem našu publiku. Pjesma ne bi trebala imati nikakve granice, u stvari, u mom slučaju sve se nekako preslaguje i ide na svoje mjesto. Osobno, kao i uvijek, nemam nikakva očekivanja, osim da konačno osjetim i vidim medijsku  promjenu u pogledu sistema vrijednosti kojeg smo nekada imali. Do tada prepuštam sve iz svojeg srca u srca publike, zbog koje pjesme i postoje", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.