Sjećate se što je Vuco jednom rekao o Jelusiću? "Kad on bude zvijezda, ja ću si..."

Foto: Instagram

Po završetku showa The Voice, u kojem je jedan od mentora bio Dino Jelusić, internetom se ponovo proširila snimka jednog intervjua u kojem je Siniša Vuco izvrijeđao 31-godišnjeg glazbenika. 

"Kad on bude zvijezda, ja ću si odsjeći kurac, koji je veći od ove boce, i bacit ću ga pasima. Ja sam to rekao i za Zorana Mišića. To su instant proizvodi", rekao je Vuco prije četiri godine. Toliko se tada razljutio da više nije htio pričati o Dinu.

Dino mu je tad bio i odgovorio.

"Dakle, Siniša Vuco progovorio o meni. Ovo je zlato. Obavezno poslušati do kraja. Ovo je sve. Uljepšalo mi dan hahahaha. Psihički nestabilni neinteligentni debil koji ako postane zvijezda Vuco si je spreman odrezati pimpeka. Pobjeda!!! Vuco, ti si kralj svemira", poručio je Dino tad Vuci. 

Dakle, Sinisa Vuco progovorio o meni. Ovo je gold. Obavezno poslusat do kraja. Ovo je sve. Uljepsalo mi dan hahahaha. Psihicki nestabilni neinteligentni debil koji ako postane zvijezda Vuco si je spreman odrezat pimpeka. Pobjeda!!! 😎🤘. Vuco ti si kralj svemira @24sata.hr @index.hr

Objavljuje Dino Jelusick u Subota, 3. listopada 2020.

Dino je prije 21 godinu s pjesmom Ti si moja prva ljubav pobijedio na dječjoj Euroviziji. Godine 2021. grupa Whitesnake objavila je da je Jelusić njihov novi član. Osim što je član Whitesnakea, Dino je frontmen sastava Jelusick od 2023. godine. 

>>Poznati japanski magazin nahvalio Dinu Jelusića: "Zaista sam počašćen"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.