Sjećate se Vesne Pisarović? Na modnoj reviji pojavila se u drugačijem izdanju od onog koje pamtite

Foto: Matija Habljak/PIXSELL/YouTube

NA MODNOJ reviji na Zagrebačkom velesajmu sinoć su se pojavili brojni poznati Hrvati, no jedno je lice privlačilo posebnu pozornost. Riječ je bila o Vesni Pisarović, pjevačici koja je godinama bila jedna od najpoznatijih u Hrvatskoj, a onda se odlučila na neko vrijeme povući s hrvatske estrade.

Vesna se na reviji pojavila u neobičnoj tamnoplavoj haljini koju je "strukirala" crnim remenom, a sve je upotpunila visokim crnim čizmama i torbicom iste boje i pomalo futurističkog izgleda. Vesnu je publika zapamtila i po crvenoj boji kose koju je imala dobar dio svoje karijere, a čini se da je i danas ostala vjerna crvenim tonovima u kosi, samo u nešto umjerenijem izdanju.

Vesna se nakon povlačenja s estrade školovala u Den Haagu, gdje je studirala jazz pjevanje, te je nakon toga potpuno promijenila svoj glazbeni izričaj. Nakon pop pjesmuljaka poput "Jutro donosi kraj", "Da sutra umrem" ili "Da znaš", Vesna se okrenula nešto ozbiljnijem glazbenom izričaju, a povratak na scenu najavila je ove godine objavivši jazz obradu jugoslavenske pjesmarice, odnosno hrvatsko izdanje albuma "The Great Yugoslav Songbook" pod imenom "Naša velika pjesmarica".

2009. godine u tajnosti se udala za sina Milorada Pupovca, Ozrena.

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.