Slavlje koje će zapamtiti: Restoran joj naplatio 23 eura za rezanje rođendanske torte

Screenshot: TikTok

PROSLAVA rođendana u restoranu trebala bi biti zabavan događaj, no jedna je tiktokerica ostala u šoku kad je pogledala račun i shvatila da su joj naplatili rezanje rođendanske torte koju su joj donijeli prijatelji.

Tiktokerica @vivala_blondiiie objavila je video u kojem je pokazala račun na kojem je jasno označena stavka "rezanje torte", koje ju je koštalo 25 dolara, odnosno 23 eura.

@vivala_blondiiie I didn’t know this was a thing?!? 😳@BrazyBecca @Michelle Greene @Vanessa Valenbaer #ReadySetLift ♬ I try not to km.. - h

"Nisam znala da to mogu", napisala je ljuta slavljenica, a video je ubrzo postao viralan prikupivši više od 800 tisuća pregleda. No reakcije su podijeljene i neki tiktokeri smatraju da je u redu što je restoran naplatio rezanje torte.

Podijeljene reakcije

"Da, mogu. Zato što moraju donijeti svoje tanjure i pribor koji potom moraju oprati. No nije u redu s njihove strane da ti nisu dali do znanja da naplaćaju", napisao je jedan tiktoker, a drugi je dodao da je već naišao na sličnu stvar, no da mu je osoblje reklo da dodatno naplaćuju rezanje torte.

"To se zove kreativno naplaćivanje", napisao je netko, a jedan tiktoker smislio je kako se osvetiti: "Sigurno im ne bih dao napojnicu nakon ovog."

Pročitajte više