Slavna Big Brotherovka čula da je umro David (Bowie), krivo shvatila pa potpuno podivljala

Screenshot: Facebook

BRITANSKI Celebrity Big Brother ovog tjedna našao se pod paljbom, nakon što su producenti odlučili objaviti reakciju jedne od slavnih natjecateljica, Angie Bowie, na vijest o smrti njenog bivšeg supruga, glazbene legende Davida Bowieja.

Mnogi su bili uvjereni da je reality show iskorištavanjem takvog trenutka zbog publiciteta dotakao dno, no pokazalo se da je u ovom slučaju dno mnogo niže. Naime, u javnost su izašle snimke koje pokazuju što se u kući događalo kad je Angie čula da je njen bivši muž mrtav.

Nakon što su producenti u ispovjedaonici Angie rekli da je glazbena, filmska i modna ikona preminula nakon 18-mjesečne bitke s rakom, Angie je napustila ispovjedaonicu. Potresena viješću morala ju je podijeliti s nekim, a ta osoba bila je američka reality zvijezda Tiffany Pollard koja je napravila pravu dramu, ali iz potpuno krivih razloga.

"David je mrtav", rekla joj je Angie, misleći da će Amerikanki biti jasno na koga misli, no 34-godišnjakinja je zaključila da Angie misli na njihovog sustanara Davida Gesta i potpuno se pogubila.

The reason for my last status!Still laughing now!!! She thought David in the house died! 󾌴

Posted by Nathan Lippitt on 12. siječnja 2016

Snimka se trenutno masovno dijeli na društvenim mrežama, na Facebooku ju je pogledalo više od tri milijuna ljudi, a većina njih ne može vjerovati da se takva scena odigrala u Big Brother kući u kojoj žive slavne osobe. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.