Slavna glumica javila se iz Splita i s Hvara: Ponovo sam u prelijepoj Hrvatskoj

Foto: Instagram/Youtube

AMERIČKA glumica Eva LaRue, domaćoj publici najpoznatija po ulozi u hit seriji CSI Miami, stigla je u Hrvatsku. 

Na Instagramu je podijelila snimku iz Splita te obavijestila fanove da je dobila negativne rezultate testa na koronu i da se vratila u "jednu od omiljenih država". 

"Ponovo sam u prelijepoj Hrvatskoj", govori na snimci. 

U komentarima je otkrila da će se u Hrvatskoj zadržati neko vrijeme. Kad ju je jedan fan pozvao u Dubrovnik, odgovorila je: "18. rujna krećemo u Dubrovnik." 

Na Insta Storyju otkrila je da je stigla na Hvar te pokazala u kakvom pogledu uživa. 

Glumica je već više puta posjetila Hrvatsku. Prvi put je u našu zemlju stigla u ožujku 2017., kad je prisustvovala konferenciji o zdravstvenom turizmu u Rovinju, a vratila se u lipnju iste godine .

Tom je prilikom objavila mnoštvo fotografija iz Hrvatske, a posjetila je Split, Dubrovnik, Hvar i Korčulu. 

U Hrvatsku se vratila i 2018. kad se na Malom Lošinju podružila sa Severinom koju je, kako je navela, srela sasvim slučajno. 

''Moja susjeda iz loungea Severina i nevjerojatna ekipa novih prijatelja vidjela me kako ležim sama i napuštena kao beba kit na plaži nakon traženja svog puta kroz Hrvatsku! Svi su bili toliko ljubazni i dragi, pozvali su me na koktel i večeru! Ponekad neplanirani dijelovi putovanja na kraju postanu oni najposebniji'', napisala je lijepa glumica ispod fotografije na kojoj je pozirala s našom pjevačicom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.