Slavna glumica o sceni nesimuliranog seksa: Bojala sam se da će mi uništiti karijeru

Foto: EPA

Glumica Chloe Sevigny otkrila je da ne žali zbog kontroverznog trenutka na početku svoje karijere. Naime, 2003. Sevigny je glumila u filmu Brown Bunny, koji prati motociklističkog trkača Buda Claya, čovjeka kojeg progone sjećanja na bivšu ljubavnicu dok se vozi po SAD-u. Film je postao kultni klasik, ali jednu scenu iz njega ljudi posebno pamte.

U toj sceni Sevignyn lik ima oralni seks s Budom, kojeg glumi Vincent Gallo, redatelj i scenarist filma. Iako bi bila uobičajena praksa da se takva scena simulira, Sevigny scenu s Gallom, s kojim je u to vrijeme bila u vezi, nije simulirala. Nakon objavljivanja filma bilo je lažnih izvještaja da ju je menadžerska agencija napustila zbog scene. Unatoč strahovima da će joj to uništiti karijeru, glumica je rekla da ne žali, iako je priznala da ju je scena "povrijedila".

"Mislim da je to bio način povratka sebi. Nakon toga sam dobila svoj prvi studijski film. Nikad mi nisu ponudili studijski film. Bio je to Zodiac. Ne mislim da me to stvarno boljelo. Mislim, povrijedilo me, na puno načina... U nekim odnosima su imali problema s tim. Naravno, moja mama i ja ne razgovaramo o tome", rekla je Sevigny na Provincetown Film Festivalu 2017.

Također je rekla kako je bila "nesigurnija" dok se snimao Brown Bunny, ali je nepokolebljiva da ne žali zbog filma. "Dogodilo se. Voljela bih da sam imala samopouzdanje koje imam sada. Bila sam nesigurna. Svi kažu 'za čim žališ?' I znam da žele da kažem za Brown Bunnyjem, ali neću", rekla je za The Independent.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.